Nog meer krassen en geldspelletjes

hopaHopa

Win tot 1 miljoen euro op.com

Bonus:
€5 euro gratis speelbonus zonder storting
Maximum prijs:
Tot '1 miljoen euro
Activiteiten:
Online krasspelletjes en krasloten
Website:
http://www.hopa.com

1 miljoen krassen en winnen op Hopa.comhopa.com

Op Hopa.com is de hoofdprijs maar liefst 1 miljoen euro. Ook hier kun je rekenen op flink wat geldprijzen die worden uitgekeerd. Van elke 3 kaarten of krasspelletjes die worden gespeeld wordt op 1 van de 3 een prijs uitgekeerd. Grote winnaars die flinke geldbedragem winnen worden genoemd op de website.

Kras hier en win tot 1 miljoen euro


Gratis 100% eerste stortingsbonus tot €200!


Tot 100% stortingsbonus

Als beginnende speler ontvang je 100% bonus boven op het speelbedrag dat je stort.
Dit kan er als volgt uitzien
- Stort €60, ontvang €60 en speel dus met €120
- Stort €90, ontvang €90 en speel dus met €180
- Stort €100, ontvang €100 en speel dus met €200

Ook ontvang je als beginnende speler een bonus van 5 euro. Deze kun je direct krijgen zonder dat je eerst geld hoeft te storten. Wel moet je je even gratis aanmelden met je e-mailadres zodat je een inlogaccount krijgt met wachtwoord en inlognaam..


Meer dan 100 spellen

Hopa is een van de grootste aanbieders van kraskaarten. Naast de bekende krasloten kom je ook nog andere geldspelletjes tegen warvoor je behendigheid nodig hebt, puzzel moet oplossen of een spelletje darten of online bowlen moet spelen. Ook worden er speciale toernooien georganiseerd voor clubleden van Pearl. .


Soorten krasloten

De krasloten van Hopa zijn gemaakt in Falsh. Dat betekent dat je dezeop iedere pc kan spelen. Een vand e bekendste krasloten is het astrologie kraslot. Kras alle sterrenbeelden open en wie weet heb je prijs. In iedergeval 1 op de 3 kraskaarten die je online besteld hebben een prijs. Verder kom je kraskaarten als 7th Heaven, Memory Madness of Mega Safe. Van elk spel is een uitgebreide uitleg hoe je dit optimaal kunt spelen en kunt winnen.


Betaalmogelijkheden

Je kunt terecht met Ideal, Visa, Mastercard of per telefoon speelgeld storten.


Krassen en winnen? Klik hier en kras online